Skip to main content

CELEBS

«Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ με τη σύζυγό μου»

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο»



Ο Ρόμπι Γουίλιαμς παραδέχτηκε ότι πλέον, δεν κάνει σεξ σχεδόν ποτέ με τη γυναίκα του, Άιντα Φιλντ. Σε κοινή συνέντευξη με την επί τη 13 χρόνια σύζυγό του, παραδέχτηκαν ότι είναι πολύ αγαπημένοι αλλά δεν έχουν πια ερωτική ζωή.

Ρόμπι Γουίλιαμς

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με τη σύζυγό του, Άιντα Φιλντ, είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι/ AP Images

Ο πρώην τραγουδιστής των «Take That» εξήγησε ότι πλέον δεν υπάρχει η «διάθεση», καθώς σταμάτησε να παίρνει χάπια τεστοστερόνης, μιας και έπρεπε να τα «κόψει» γιατί επιδείνωναν την κατάθλιψή του.

«Το σεξ κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ήταν “απίστευτο”, αλλά λόγω των προβλημάτων εθισμού, έπρεπε να σταματήσω να τα παίρνω» είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που πλέον τραγουδάει στους «Angels», στη «Sun».

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έκανα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μου» είπε και πρόσθεσε: «Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο, γινόταν όλη την ώρα. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τα χάπια, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλον».

Στην συνέχεια, ο ίδιος τόνισε ότι: «Μου λείπει αυτό. Ήταν μια ωραία περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Άιντα θα γυρίσει σε μένα στον καναπέ και θα μου πει, “πρέπει να κάνουμε σεξ”, και εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά ανασηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε».

Η σύζυγός του, με τη σειρά της, συμφώνησε, τονίζοντας ότι για εκείνη «η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Εγώ και ο Ρομπ είμαστε στην ίδια σελίδα. Είμαστε ευτυχισμένοι».

Τέλος, ο διάσημος καλλιτέχνης είπε πως «μπορεί να μην σκίζει ο ένας τα ρούχα του άλλου κάθε βράδυ, εξακολουθούν να είναι “πάντα αγκαλιά και να φιλιούνται” και ότι κρατιούνται από το χέρι και αγκαλιάζονται ενώ βλέπουν τηλεόραση».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ