Δάφνη Kαραβοκύρη: «Από 62 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 39,5»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τη νευρική ανορεξία

allyou.news

Η Δάφνη Kαραβοκύρη, η γνωστή δημοσιογράφος που πέρασε νευρική ανορεξία, μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει και για τις δυσκολίες που πέρασε, έχοντας φτάσει λιγότερο από 40 κιλά.

«Όταν ήμουν παιδί ήταν άλλες εποχές. Δεν μπορούσες εύκολα να μοιραστείς ότι δεχόσουν βία στο σπίτι. Η μητέρα μου είναι διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή, πέρασε καρκίνο και η διέξοδος της ήταν το αλκοόλ» δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η δημοσιογράφος είπε πως όταν την «επισκέφτηκε» η νευρική ανορεξία ήταν 62 κιλά και έφτασε να ζυγίζει 39,5. «Στέρησα από τον εαυτό μου την τροφή γιατί ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσω. Όταν νόσησα από νευρική ανορεξία δεν ήμουν εγώ. Η ζυγαριά έδειχνε μείον και ο καθρέφτης συν. Άρχιζαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, είχα εκζέματα, το δέρμα μου έγινε σαν χαρτί, μου κόπηκε η περίοδος» εξομολογήθηκε.

Η Δάφνη Καραβοκύρη σημείωσε επίσης πως κατάφερε να βγει από τον λαβύρινθο της νευρικής ανορεξίας γιατί είχε δίπλα της τον πατέρα της. «Η νευρική ανορεξία ανήκει στο παρελθόν υπάρχει μόνο σαν θύμηση.»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares