Skip to main content

CELEBS

Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν δε μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα τη μηνύσω»

Με αφορμή την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα


allyou.news

Ενοχλημένος είναι ο Αλέξης Κούγιας με τη Σίσσυ Χρηστίδου κι όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της για την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που απέστειλε την Κυριακή προς τα Μέσα, κατηγορεί την παρουσιάστρια, μετά και το ξέσπασμα στον «αέρα» του συνεργάτη της Νίκου Συρίγου, ότι τον δυσφημεί για συγκεκριμένους λόγους και την καλεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Πληροφορήθηκα ότι σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζοντας την εκστρατεία δυσφημήσεώς μου, την οποία έχει ξεκινήσει από τότε που πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του πρώην συζύγου της, γνωστού τραγουδιστή, τον οποίο έχει διασύρει ακραία στο πανελλήνιο και τον έχει καταδικάσει, διότι δήθεν αυτός είναι εκατομμυριούχος κι αυτή είναι μια φτωχή εγκαταλελειμμένη μάνα και δεν της δίνει χιλιάδες ευρώ διατροφή για ένα μικρό παιδάκι, επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να αναλάβω τη νομική εκπροσώπηση του πρώην συζύγου της στην ως άνω υπόθεσή του, διαστρέβλωσε σήμερα για άλλη μια φορά τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται η εντολέας μου Σ.Π, διότι δήθεν αφαίρεσε τη ζωή της αείμνηστης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία προηγουμένως λόγω καθυστερημένης αφίξεως ιατρού του Καραμανδανείου νοσοκομείου (ενώ είχε εφημερία στο νοσοκομείο, βρισκόταν Κυριακή μεσημέρι στο σπίτι του και έφτασε καθυστερημένα στο νοσοκομείο, κατά τον κο Δασκαλάκη μετά από 10-15 λεπτά από την ώρα της ανακοπής).

ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιφορτισμένος, για να διενεργήσει την ιατρική διαδικασία της ανανήψεως της υποστάσης καρδιακή ανακοπή Τζωρτζίνας, αυτή κατέστη τετραπληγική και με νοητική υστέρηση και έκτοτε μέχρι και τότε που έχασε τη ζωή της πάλι από ανακοπή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, ήταν παράλυτη από χέρια και πόδια και πιθανότατα ούτε έβλεπε, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών.

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, ενώ γνώριζε ότι το θέμα της εκτός χρόνου αναζωογονήσεως που είχε ως συνέπεια την τετραπληγία του παιδιού και τη νοητική του καθυστέρηση, το κατέθεσε στο Δικαστήριο (το είχε καταθέσει κι ανακριτικά) η καθηγήτρια παιδοκαρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κυρία Καρατζά, η οποία στο Δικαστήριο ήταν κατηγορηματική ότι κανένας αναισθησιολόγος και γενικότερα ιατρός δε συνεχίζει διαδικασία ανανήψεως μετά από δέκα λεπτά από την ώρα που είτε ένας ενήλικας είτε ένας ανήλικος έχει υποστεί ανακοπή, γιατί οι συνέπειες είναι τραγικές, αφού ακόμη κι αν ανανήψει ένας συνάνθρωπός μας, είναι βέβαιον ότι θα είναι χωρίς νοημοσύνη και σίγουρα τετραπληγικός, σήμερα διοργάνωσε με σκοπό τη δυσφήμησή μου μια εκπομπή, καλώντας έναν δημοσιογραφικό τύπο που δεν τον γνωρίζει ούτε η μητέρα του, και μια δυστυχισμένη μητέρα, με μοναδικό σκοπό να με δυσφημήσει για άλλη μια φορά, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν την έχω εναγάγει και μηνύσει για όσα έχει διαπράξει εις βάρος μου λόγω της προσωπικής κι επαγγελματικής μου σχέσεως με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού.

Επειδή η υπομονή μου έφτασε στο τέλος της, δηλώνω κατηγορηματικά ότι, αν σήμερα δε μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα τη μηνύσω και θα την ενάγω, για να μου καταβάλει χρηματική ικανοποίηση, αλλά και θα την καταγγείλω στην ΕΣΗΕΑ, εάν βεβαίως είναι μέλος της, διότι διοργάνωσε όλη αυτή την εκπομπή, χωρίς να με ενημερώσει, για να εκφράσω την άποψή και να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη στο Δικαστήριο, παραβαίνοντας έτσι κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Θα μηνύσω και θα ενάγω επίσης και τη συνεργάτιδα της εκπομπής της, δεν πληροφορήθηκα εάν ήταν η κυρία Κανδύλη που συνήθως συνυπάρχει μαζί της στην εκπομπή, αφού τα όσα συνέβησαν στο Δικαστήριο και τα όσα κατέθεσε η κυρία Καρατζά, τα επιβεβαίωσε κι η εντατικολόγος και συνεργάτης του κυρίου Ηλιάδη, κυρία Αλεξία Παπαθεοδωροπούλου.

Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δύσκολη θέση κάθε φορά να μηνύω και να ενάγω τηλεπαρουσιάστριες που στερούνται παντελώς γνώσεων και που δυστυχώς παρουσιάζουν θέματα, τα οποία δεν μπορούν να επεξεργαστούν, κυρίως λόγω ελλείψεως παιδείας».

Ο Νίκος Συρίγος χαρακτήρισε «ντροπιαστικές» της δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Ο Νίκος Συρίγος χαρακτήρισε «ντροπιαστικές» της δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Όσα είπε ο Νίκος Συρίγος

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τα τετραπληγικά παιδιά, που έγινε με αφορμή τη δίκη της μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να περπατήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας. Όσα είπε ο ποινικολόγος ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

«Αυτή η δήλωση, είναι το λιγότερο άστοχη. Ντροπιαστική θα έλεγα, γιατί υπάρχουν γονείς εκεί έξω που έχουν τετραπληγικά παιδιά, που δεν έχουν χέρια, δεν έχουν πόδια, και παλεύουν καθημερινά να τα μεγαλώσουν. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί! Κι αν δεν ανακαλέσει από μόνος του ο Αλέξης Κούγιας, πρέπει να κάνουν κάτι οι ίδιοι οι γονείς για να του δώσουν να καταλάβει ότι τα παιδιά και χωρίς χέρια και χωρίς πόδια τα αγαπάμε και είμαστε δίπλα τους. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί. Τι να το κάνεις ένα παιδί όταν είναι τετραπληγικό; Να το αγαπάς και να παλεύεις για να ζήσει!», είπε ο δημοσιογράφος με το πάνελ της εκπομπής να συμφωνεί.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Το νέο της μαγαζί στην Αθήνα

Πού θα βρίσκεται το νέο της κατάστημα ρούχων

CELEBS

Μιμή Ντενίση: «Η γυναίκα του Έλγιν ήθελε τα γλυπτά για τον κήπο της»

Όσα είπε η καταξιωμένη ηθοποιός για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Beyoncé κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο κομμάτι της, “My House”

Η πρώτη μουσική της δουλειά μετά το Renaissance είναι γεγονός. 

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Το νέο της μαγαζί στην Αθήνα

Πού θα βρίσκεται το νέο της κατάστημα ρούχων