Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δε θα πω όχι σε ένα δεύτερο παιδί»

Όσα είπε για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

allyou.news

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου για την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αμερικάνικη ταινία και την κόρη του, Εύα, ενώ απάντησε για το αν θα έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Η κόρη μου, η Εύα, έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μαμά της (σ.σ. την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη). Έχει πάρει κι από εμένα. Είναι ένα κράμα. Θέλω να πιστεύω ότι έχει έναν καλό συνδυασμό και των δύο κι είναι πολύ καλό παιδί. Αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο από όλα. Είμαι κοντά όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα. Είναι έτσι τα δεδομένα που περιμένω τις διακοπές του καλοκαιριού και προσπαθώ να δημιουργήσω κι εγώ τον χώρο. Ό,τι δουλειά έχω κλείσει το καλοκαίρι, τους λέω "Σας παρακαλώ πολύ εκείνες τις ημέρες δεν μπορώ να δουλέψω, γιατί πρέπει να δω και την κόρη μου και να περάσουμε λίγο χρόνο"», ανέφερε αρχικά.

Η πραγματική γυναίκα της ζωής του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η κορούλα του η Εύα

Η πραγματική γυναίκα της ζωής του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η κορούλα του η Εύα

Στην ερώτηση αν με την Κατερίνα Γερονικολού θέλουν να επισημοποιήσουν μελλοντικά τη σχέση τους, αποκάλυψε: «Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη, μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία, πιθανόν χαροποιεί όλους τους κοντινούς αλλά δεν απέχει πάρα πολύ αυτό που έχουμε».

Δείτε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντετξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Dot

Πώς θα του φαινόταν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού; «Δε μου άρεσε ποτέ να προγραμματίζω πράγματα, οπότε αν έρθει καλώς. Δε θα πω όχι... αλλά δεν είναι ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω ημέρες», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares