Ελεονώρα Μελέτη: Δε δείχνει το πρόσωπο της κόρης της στα social media για δύο λόγους

Η απάντηση της παρουσιάστριας για την Αλεξάνδρα στο Instagram

allyou.news

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την κόρη τους. Μάλιστα, σε λίγους μήνες θα βαπτίσουν την 5χρονη Αλεξάνδρα, η οποία είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης λατρεύουν την 5χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης λατρεύουν την 5χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα

Αρκετές φορές στο παρελθόν η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο με το κοριτσάκι της, δίχως, ωστόσο, να δείχνει το πρόσωπό της.

Σε ένα πρόσφατα Q & A ρωτήθηκε γι’ αυτό το γεγονός και η ίδια θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις. «Η Jenny με ρώτησε: “γιατί δε μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας;”. Πάντως όχι για να μην τη ματιάσετε! Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε όλο τον κόσμο! Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογάλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της, την τσαχπινιά και το χιούμορ της… Είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια! Ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πώς θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα. Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ και τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης. Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares