Ηρώ Μουκίου για Μιχάλη Ασλάνη: «Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε»

Η ηθοποιός ήταν στενή φίλη του αείμνηστου σχεδιαστή μόδας

allyou.news

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε η Ηρώ Μουκίου, όπου αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Μιχάλη Ασλάνη, αλλά και τον Σωτήρη Μουστάκα που τη βοήθησε πολύ στο θέατρο.

Για τον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας και τη δύσκολη περίοδο που περνούσε, εξομολογήθηκε: «Πήγα στη σχολή της Κρίστυ να μάθω λίγο να βάφομαι, γιατί ήμουν αγοροκόριτσο. Έτσι γνωρίστηκα με τον Μιχάλη Ασλάνη. Μου έμαθε τη γενναιοδωρία. Έλεγε ότι είχε κατάθλιψη αλλά δεν απευθυνόταν πουθενά... Δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Είναι λεπτό θέμα αυτό. Το έλεγε αλλά όταν ερχόταν η δύσκολη στιγμή, κλεινόταν. Δε σε άφηνε να ψάξεις βαθιά μέσα του».

Ο Μιχάλης Ασλάνης με την Ηρώ Μουκίου σε εκδήλωση το 1993

Ο Μιχάλης Ασλάνης με την Ηρώ Μουκίου σε εκδήλωση το 1993 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H ηθοποιός ξεκίνησε δίπλα σε θρυλικά ονόματα, όπως αυτό του Βασίλη Τσιβιλίκα και του Σωτήρη Μουστάκα. «Ο Σωτήρης Μουστάκας με είχε επιλέξει να κάνω την κόρη του στο θέατρο Περοκέ. Από εκεί υπήρξε μια έντονη σχέση και με ξαναπήρε σε μια άλλη δουλειά του στο θέατρο Αλίκη. Υπήρχε αλληλοεκτίμηση και καλά εγώ να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω αλλά ήταν αμφίδρομο. Πήγαινα και τον ρωτούσα "Πώς να το πω;", "Πώς να το κάνω;", γιατί τότε οι σκηνοθέτες δεν ασχολούνταν με νεαρή κωμική ηθοποιό. Και μου έδινε οδηγίες, ότι θέλει ρυθμό η κωμωδία. Μου έμαθε το timing. Ο καλός δάσκαλος διαμορφώνει».

Δείτε όσα είπε η Ηρώ Μουκίου για τον Σωτήρη Μουστάκα
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares