10 εκατομμυρίων δολαρίων το κολιέ της Ντούα Λίπα!

Το κολιέ Lucida Star που εντυπωσίασε στο Met Gala

allyou.news

Τα βλέμματα έκλεψε η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Met Gala που έλαβε χώρα χθες, 1η Μαΐου, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Ως μία από τις συμπαρουσιάστριες της εκδήλωσης επέλεξε μία λευκή tweed ballgown δημιουργία του οίκου Chanel από την φθινοπωρινή συλλογή υψηλής ραπτικής του 1992. Mάλιστα, το διάσημο supermodel Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) είχε εμφανιστεί στο σόου του Γερμανού μόδιστρου φορώντας το ίδιο φόρεμα.

10 εκατομμυρίων δολαρίων το κολιέ της Ντούα Λίπα!

10 εκατομμυρίων δολαρίων το κολιέ της Ντούα Λίπα!

Επίσης έγινε η πρώτη διάσημη που φόρεσε το εντυπωσιακό κολιέ Lucida Star αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων με το νέο διαμάντι της Tiffany & Co.

10 εκατομμυρίων δολαρίων το κολιέ της Ντούα Λίπα!

Σύμφωνα με την Vogue, το κολιέ που είναι σε λευκό χρώμα, μετρά περισσότερο από 100 καράτια, προέρχεται από την Μποτσουάνα και έχει την ίδια κοπή με το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι των 128,54 καρατίων του οίκου.

10 εκατομμυρίων δολαρίων το κολιέ της Ντούα Λίπα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό κίτρινο διαμάντι βρέθηκε το 1977 στα διαμαντορυχεία Κίμπερλι της Νότιας Αφρικής και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του οίκου με την αξία του το 2019, να εκτιμάται στα $ 30 εκατ.

Μαζί με το περιδέραιο έχει φορεθεί μόνο από τέσσερις διάσημες γυναίκες με την Μαίρη Γουάιτχαους (Mary Whitehouse) να είναι η πρώτη που το φόρεσε το 1957 σε έναν χορό της εταιρείας κοσμημάτων. Η Ντούα Λίπα είναι η πέμπτη που το φορά ανανεωμένο ωστόσο αυτή τη φορά.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares