Μπορεί Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια να χώρισαν, όμως η αγάπη ανάμεσά τους παραμένει, όπως απέδειξε ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, ο οποίος έσπευσε να την απολαύσει επί σκηνής στην παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο.
Το Σάββατο λοιπόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγε στο Θέατρο REX, μαζί με τον Πρέσβη της Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία.
Οι τρεις τους έκατσαν στην πρώτη σειρά του θεάτρου, με τον Μιχάλη να μην παίρνει τα μάτια του από τη Ζέτα.
Μάλιστα στο τέλος της παράστασης, ο υπουργός Πολιτισμού της Κύπρου την ώρα που όλοι οι ηθοποιοί χαιρετούσαν τους θεατές, ανέβηκε στη σκηνή κι έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια.
Λέτε να υπάρξει επανασύνδεση; Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στους δύο υπάρχει αγάπη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμός για τα 12 χρόνια κοινής ζωής που μοιράστηκαν.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.