Ελένη Μενεγάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποια πράγματα δε λέγονται στην τηλεόραση»

Το σχόλιο της «βασίλισσας» της TV για την παρουσιάστρια

allyou.news

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης, σχολίασαν μια ημέρα μετά η Ελένη Μενεγάκη κι οι συνεργάτες της.

«Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή και μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα: Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά; Ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα: ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση», σχολίασε η Ελένη.

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δε χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μη μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

«Γυρνώντας τον εαυτό μου πάρα πολλά χρόνια πίσω. Δε θυμάμαι ότι κανένας έκανε κέφι την προβολή στις σχέσεις. Το ότι εσύ κάνεις μια δουλειά που έχει προβολή και μπορεί να γράψουν για εσένα, εμένα όμως δε μου αρέσει αυτό, δεν το έχω επιλέξει», τόνισε σε άλλο σημείο η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάπου είχα διαβάσει κάτι και μου είχε αρέσει: από τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, αν το βάλεις στόχο, είναι σαν να έχεις κάνει τη μισή διαδρομή», επισήμανε κλείνοντας το θέμα.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares