Πέτρος Κωστόπουλος: Το Ευρωκοινοβούλιο, ο χωρισμός και η βαριά κατάθλιψη

«Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί»

allyou.news

Μία σύντομη ανασκόπηση έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλώντας για όλα εκείνα που έχουν συμβεί στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.
«Μου ανεβάζει την αδρεναλίνη η τηλεόραση. Αυτοί που παίζουν χαρτιά έχουν έλλειψη αδρεναλίνης λένε. Κόλλημα με τζόγο είχα όταν ήμουν φοιτητής. Κάθε μέρα έπαιζα πόκα», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Έχω και τον γιο μου που είμαστε πλέον 5 ημέρες μαζί. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια. Δεν ήθελα λεφτά από φίλους μου αλλά να με έπαιρναν έστω ένα τηλέφωνο να μου πουν «λυπάμαι, για αυτό που έπαθες». Αλλά δεν με ενόχλησε, ανακουφίστηκα. Υπήρξε ένα κομμάτι ανθρώπων που στεναχωρήθηκε και άλλοι που έκαναν πανηγύρι».

Πέτρος Κωστόπουλος

«Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί»

Όλη αυτή η κατάσταση δεν ήταν καθόλου ευχάριστη με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχική του υγεία.«Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν όλοι οι πυλώνες μαζί είσαι για τα μπάζα. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και όταν ένιωθα καλά, τα σταματούσα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα», πρόσθεσε.

«Ως σύμβουλος στο ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα χρόνια που ασχολήθηκε με το Ευρωκοινοβούλιο: «Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής… Αυτό που μου έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές… Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και 4πλάσιο των Ευρωβουλευτών. Έριχναν μια υπογραφή, αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Δεν τους ήλεγχαν. Είναι περισσότερο μια αίθουσα δημοσίων σχέσεων παρά αποφάσεων.
Γενικά δεν έχω μια εκτίμηση. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αποφασιστικοί. Πιστεύω ότι από τότε έχει αλλάξει, αλλά κοιτάζοντας το αποφασιστικό κομμάτι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Και τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί, δεύτεροι, τρίτοι όπως τα τελευταία χρόνια.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares