Skip to main content

CELEBS

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για το χρόνιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Οι δυσκολίες που του δημιουργούσε στη δουλειά του



Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζήσε Αλλιώς, για το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί.

«Ξεκίνησα να ροχαλίσω από μικρή ηλικία ήταν εμπειρία ο ύπνος μαζί με άλλους στο ίδιο δωμάτιο. Όλες μου οι σύντροφοι με αντιμετώπιζαν με κατανόηση αλλά δεν έπαυε να είναι ενοχλητικό για εμένα, ένιωθα άσχημα, με επηρέαζε και στην προσωπική ζωή μου και στη δουλειά ου. Ο λόγος που είχα υπνική άπνοια ήταν κατασκευαστικός, είχα πρόβλημα στο πώς κλείνει ο φάρυγγας», είπε αρχικά.

«Νιώθεις ότι κάνεις μακροβούτια στον ύπνο σου. Μέσα σε ένα εξάωρο έκανα 400 γυρίσματα. Έκανα γύρισμα, τελείωνε το πλάνο και μέχρι να αλλάξουν και να στήσουν, κοιμόμουν σε ένα δίπλα σκηνικό», πρόσθεσε.

«Ένας άνθρωπος στη δουλειά είχε το ίδιο πρόβλημα και μου είπε εγώ το αντιμετώπισα και πήρε ο ίδιος τον γιατρό και μου έκλεισε μία μελέτη ύπνου. Από τότε έχω μία συσκευή δεν την αποχωρίζομαι κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, δεν έχουν πρόβλημα οι σύντροφοί μου. Έχω πάρα πολύ καιρό να φάω παντόφλα για αυτό το θέμα», κατέληξε με χιούμορ ο Κώστας Κόκλας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς