Αποκάλυψη Γιώργου Καραμίχου: «Διαγνώσθηκα με καρκίνο πριν από έναν μήνα»

Η εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας και η συμβουλή του για τα παιδιά

allyou.news

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, σε εκδήλωση που βρέθηκε για τον καρκίνο του μαστού. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι και ο ίδιος διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν από έναν μήνα.

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα κατευθείαν ναι, δεν ήξερα ότι λίγες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα πως δε θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες» αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος/ NDP Nίκος Ζότος

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος/ NDP Nίκος Ζότος

«Τη σκαπουλάραμε γιατρέ, που λέει, με ένα χαπάκι για έναν χρόνο και κάτι! Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω εδώ, γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, γιατί πρώτον είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι… καν’ τε παιδιά! Βοηθάει γιατί πρώτον λες, «είναι το παιδί μου δίπλα και δε θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό και είχα φίλους δίπλα μου» ήταν η συγκλονιστική περιγραφή του Γιώργου Καραμίχου.

«Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική, απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στην προσωπική του εξομολόγηση.

«Μετά τις δυο μέρες, που ήμουν στην εντατική, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ» κατέληξε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του. H κόρη του, Ρεγγίνα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι 25 χρόνων και τα τελευταία χρόνια έκανε σπουδές στο εξωτερικό. Ο γιος του έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με την κόρη του και γεννήθηκε στο Λος Άντζελες.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares