Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Επέτειος γάμου για το ευτυχισμένο ζευγάρι

Τα πόσα χρόνια «κλείνουν» μαζί;

allyou.news

Κι όμως έχουν περάσει πολλά, πολλά χρόνια από όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γάρμπη στον «αέρα» του τηλεοπτικού σόου Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 κι έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι κι έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Κι όμως πέρασαν 26 χρόνια από όταν η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Κι όμως πέρασαν 26 χρόνια από όταν η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγους μήνες μετά, στις 4 Μαΐου του 1997 το ζευγάρι παντρεύτηκε με καλεσμένους πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Δέσποινα Βανδή, η Άντζελα Δημητρίου κι ο Πασχάλης.

Έτσι, σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς κι η Καίτη Γαρμπή γιορτάζουν 26 χρόνια κοινής πορείας κι ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο Instagram. Σε αυτήν ποζάρει με τη σύζυγό του τη στιγμή που αγναντεύουν τη θάλασσα, με τον ίδιο να σχολιάζει: «26 χρόνια μαζί! Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!!!».

Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί, ενώ ο γιος τους Δημήτρης Σχοινάς, που επίσης ασχολείται με το τραγούδι, έχει συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς με το καμάρι τους, τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς με το καμάρι τους, τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά /Φωτογραφία Instagram
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares