CELEBS
Βλάσσης Χολέβας: «Το μαγαζί άλλαξε μορφή, η Πατούλη αποχώρησε από την επιχείρηση»
Όσα αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας
Δημοσιεύματα για καιρό ήθελαν τη Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα να είναι ζευγάρι, κάτι που ποτέ οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν.
Το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στο Happy Day για το μαγαζί που είχε ανοίξει στη Μύκονο με τη Μαρίνα Πατούλη, τις αλλαγές που έγιναν, αλλά και την εμπειρία του στο J2US.

«Έχουμε νύφες, να δώσουμε σε μαγαζιά βραδινά ρούχα φορέματα και τις κοπέλες που θέλουν να δούνε φορέματα για δεξιώσεις και πάρτι. Έχουμε τη μεγάλη προετοιμασία για το μαγαζί στη Μύκονο, που θεωρούμε ότι είναι ένα ωραίο παράθυρο στον κόσμο και με αρκετούς Έλληνες δημιουργούς για να δείξουμε την ελληνική μόδα στον χρόνο. Όχι (σ.σ. δεν έκλεισε), άλλαξε λίγο μορφή. Απλά επειδή η κ. Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης, είναι λογικό ότι έχει δώσει εκεί πέρα όλη της την ενέργεια. Αποχώρησε από την επιχείρηση. Είναι ένας άλλος επενδυτής κι εγώ είμαι σαν συνεργάτης στην επιχείρηση», είπε αρχικά.
«Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project. Γνωρίζεις κόσμο από παντού… Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έχω μέσα τη συλλογή μου, είμαι σαν συμμέτοχος μέσα σε αυτό. Μια χαρα φίλοι είμαστε με τη Μαρίνα Πατούλη, της ράβω και ρούχα», πρόσθεσε ο Βλάσσης Χολέβας.

Στο τέλος μίλησε και για την εμπειρία του από το J2US και τον εκνευρισμό που έδειξε λίγο πριν αποχωρήσει.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Ο Jacob Elordi ως ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Τι πυροδότησε τις φήμες μετά το «The Chase» -
Αναρωτιέσαι τι σημαίνει να είσαι sex positive; Θα σου πω λοιπόν ότι είναι το κλειδί στη σχέση... -
Η ζωή σε δυο ρόδες – Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 3/6 -
The Testaments: Να γιατί με κέρδισε το δυναμικό spin-off του The Handmaid’s Tale












