Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε για έβδομη φορά πατέρας

«Mόλις απέκτησα μωρό»

allyou.news

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς για 7η φορά.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ET Canada. Η δημοσιογράφος θέλοντας να μάθει για τη σχέση του με τα παιδιά του είπε: «Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά» και τότε ο ηθοποιός την αιφνιδίασε λέγοντας: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό».

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε πως πρόσφατα έγινε μπαμπάς για 7η φορά/ φωτογραφία AP

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε πως πρόσφατα έγινε μπαμπάς για 7η φορά/ φωτογραφία AP

Μάλιστα, ο 79χρονος πρωταγωνιστής ανέφερε πως δεν είναι «cool μπαμπάς». Αντιθέτως, είναι αυστηρός μιας και αρκετές φορές υπάρχουν διαφωνίες. «Διαφωνούν μαζί μου κάποιες φορές και δείχνουν σεβασμό».

Στο τέλος της συνέντευξης οι εκπρόσωποι του Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιβεβαίωσαν ότι έγινε μπαμπάς για 7η φορά, αλλά δεν έδωσαν κάποια άλλη πληροφορία για τη μητέρα του μωρού που γεννήθηκε πρόσφατα.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει παντρευτεί δύο φορές. Απέκτησε δύο παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, Νταϊάν Άμποτ, την 51χρονη Ντρένα και τον 46χρονο Ράφαελ. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Γκρέις Χαϊτάουερ, απέκτησε τον 25χρονο Έλιοτ και την 11χρονη Έλεν. Ο ηθοποιός έχει άλλους δύο γιους, τους δίδυμους Άαρον και Τζούλιαν, που είναι 27 ετών, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τούκι Σμιθ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares