Χρήστος Ζαμπούνης: «Έκανα για 2 χρόνια χρήση ναρκωτικών. Δε σταματάει εύκολα αυτό»

Τι είπε για την κόρη του;

allyou.news

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλώντας για τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο συγγραφέας και εκδότης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γράψει γι’ αυτά στο βιβλίο του «Ιστορίες ενός παιδήλικα».

Όλα ξεκίνησαν μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του. Εκείνη έφυγε μαζί με το παιδί προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα για περίπου δύο με τρία χρόνια, ο ίδιος να μην ξέρει πού βρίσκεται η κόρη του, Φερενίκη.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε για τον εθισμό στα ναρκωτικά/ φωτογραφία NDP

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε για τον εθισμό στα ναρκωτικά/ φωτογραφία NDP

Ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν πως όταν βρήκε και πάλι την κόρη του αποφάσισε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες.

«Το βιβλίο που έγραψα ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα με ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και θέλω να σας πω ότι μετάνιωσα που τα εξέδωσα. Αυτά ήταν για μένα και το έκανα για να θεραπεύσω όλη τη δυσκολία και την πίεση. Η μητέρα μου και όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, μου έλεγαν τα εν οίκω μη εν δήμω. Για ποιο λόγο να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Το έκανα συνειδητά, λέγοντας ότι έστω και ένας να διαβάσει ότι υπάρχει άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί δεν σταματάει αυτό, είναι τόσο γλυκό και ύπουλο ναρκωτικό, το ότι το σταμάτησα, μπορούν να σταματήσουν κι άλλοι. Μερικοί το πήρανε κακόβουλα, εγώ δεν ασχολήθηκα με τα κακόβουλα σχόλια. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω αν θα βγάλω τελικά το βιβλίο μου», είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares