Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Για ποιο λόγο συγκινήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός;

Αυτό είναι το όνειρο του γνωστού πρωταγωνιστή

allyou.news

Mε αφορμή την παράσταση Μισάνθρωπος που έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! και τη Δανάη Μπάρκα που γνωρίζει από όταν ήταν μικρή.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει μια πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει μια πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση

Στην ερώτηση γιατί έγινε ηθοποιός, το έκανε γιατί μάλλον δεν του άρεσε να βλέπει στεναχωρημένα πρόσωπα κι ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. «Ίσως στην παιδική ηλικία να ήθελα να είμαι το επίκεντρο, αλλά είχα και μια ντροπαλοσύνη που με κράταγε σε μια ισορροπία. Όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά άρχισα να θέλω να είμαι το επίκεντρο μέσα από αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή. Στην προσωπική μου ζωή είναι σαν να παίρνω μια τεράστια ανάσα», απάντησε.

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λευτέρη Γιοβανίδη για να συνεργαστούν στον Μισάνθρωπο. «Ο καλλιτεχνικός διευθυντής μου λέει “μπορεί να έρθουμε σε επαφή με τον Πέτερ Στάιν. Έχει κάνει στο Παρίσι τον Μισάνθρωπο. Εκεί έπαθα ένα σοκ για τους δικούς μου λόγους και λέω “είμαι μέσα”. Φυσικά κι αφιερώνω αυτή την παράσταση που αγαπώ πάρα πολύ», είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο ηθοποιός.

Έπειτα ανέφερε: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά. Θα ήμουν τρισευτυχισμένος αν σταματούσα και τώρα αυτή τη δουλεία. Ποτέ δεν είχα όνειρο να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους, να βρεθώ στην Επίδαυρο, να παίρνω τόση αγάπη από τον κόσμο. Έχω όνειρο μόνο να είναι καλά οι άνθρωποι μου και να είμαστε ευτυχισμένοι».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares