Skip to main content

CELEBS

Στο νοσοκομείο η Τόρι Σπέλινγκ και τα παιδιά της λόγω μούχλας

Η ανάρτηση της τηλεοπτικής «Ντόνα» του Beverly Hills από το νοσοκομείο



Σε περιπέτειες μπήκε για ακόμα μια φορά η Τόρι Σπέλινγκ, αφού τα τελευταία 24ωρα τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η τηλεοπτική «Ντόνα» του Beverly Hills 90210 ανέφερε ότι τα παιδιά της, ηλικίας 6 έως 16 ετών, αρρώσταιναν συνεχώς και όπως αποδείχτηκε επί μήνες εκτίθεντο σε «ακραία» μούχλα.

Το μακροσκελές κείμενο της Τόρι Σπέλινγκ για τη νέα περιπέτεια υγείας εκείνης και της οικογένειάς της/ Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Το μακροσκελές κείμενο της Τόρι Σπέλινγκ για τη νέα περιπέτεια υγείας εκείνης και της οικογένειάς της/ Photo by Chris Pizzello/Invision/AP


«Να 'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε σε ανάρτησή της που συνόδευσε με φωτογραφίες που φαίνονται να φορούν μάσκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά της ταλαιπωρούνται από αναπνευστικές λοιμώξεις, αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα.

Η ηθοποιός αποφάσισε να το ψάξει καλώντας επιθεωρητές υγείας στο σπίτι της εκείνη διαπίστωσαν πως για όλα ευθύνεται η μούχλα που υπάρχει στο σπίτι.

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε», σχολίασε η ίδια κάτω από το post της.

https://www.instagram.com/p/CsFJnJPvaj8/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου