Skip to main content

CELEBS

Επεισοδιακά διαζύγια και επώνυμοι έρωτες που κατέληξαν στα δικαστήρια

Δεν έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...



Ραγισμένες καρδιές, πόνος, θιγμένοι εγωισμοί, αντιδικίες για περιουσιακά στοιχεία και άλλα πολλά βρίσκονται στο επίκεντρο ενός διαζυγίου, με ή χωρίς παιδιά.

Από τα παραπάνω δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο «γυαλί», στις πίστες και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Δεν είναι λίγοι οι «επώνυμοι» που από το lifestyle ρεπορτάζ βρέθηκαν στα έδρανα της Ευελπίδων με αφορμή το διαζύγιό τους.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Την άνοιξη του 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από σχεδόν μια δεκαετία κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αποτελούμενη από δύο παιδιά. Παρότι, τα πρώτα χρόνια υπήρξε μια ήσυχη αντιμετώπιση του διαζυγίου, το ζευγάρι πριν από περίπου έναν χρόνο κατέληξε στα δικαστήρια για την επιμέλεια αλλά και τη διατροφή του μουσικού στην παρουσιάστρια.

Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, την εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν τα πρώτα τηλεοπτικά παράθυρα ο Τόλης Βοσκόπουλος και η πρώην σύζυγός του Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν συχνοί… θαμώνες τους. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1986, ενώ ακολούθησε ο γάμος και η γέννηση της Χαράς. Μετά από εννέα χρόνια γάμου, το 1995, χωρίζουν επεισοδιακά, με το διαζύγιό τους να γίνεται εθνικό θέμα. Οι κατηγορίες που ανταλλάσσουν θυμίζουν σενάριο ταινίας, ακόμα είχε γίνει αναφορά και για σχέδιο δολοφονίας του τραγουδιστή από την πρώην σύζυγό του.

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Ήταν ή είδηση που «έσκασε» σαν βόμβα τον Ιανουάριο του 2010, όταν βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιό τους. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί ήταν ένα σχετικά «βελούδινος» χωρισμός αυτός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, με μοναδικό σημείο τριβής τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία. Αφού τα βρήκαν δικαστικά, το πρώην κραταιό ζευγάρι της εγχώριας σόουμπιζ έχει πολύ καλές σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει μαζί.

Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου

Ήταν ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια της περασμένης δεκαετίας. Ο γάμος του ποινικολόγου με το μοντέλο Εύη Βατίδου κράτησε μόλις έξι χρόνια. Τον πρώτο καιρό του χωρισμού τους το 2007, οι μεταξύ τους σχέσεις δεν ήταν καθόλου καλές και με τις δύο πλευρές να εκτοξεύουν μεταξύ τους απίστευτες κατηγορίες. Αλλά αργότερα και κυρίως για χάρη τον παιδιών τους, χαμήλωσαν τους τόνους και πλέον έχουν καλές σχέσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος

Τον πρώτο καιρό το διαζύγιό τους είχε μία… θυελλώδη μορφή στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Σήμερα, έχοντας και οι δύο γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, η αντιδικία έχει για τα καλά καταλαγιάσει και οι σχέσεις τους είναι πολιτισμένες. Το ζευγάρι μάλιστα φροντίζει από κοινού το μεγάλωμα της κόρης τους, Ανδριάνας Φουστάνου.

Εύη Αδάμ - Λάμπης Λιβιεράτος

Έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένη «επώνυμα» διαζύγια, κυρίως για τους χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν δημόσια οι δύο πρώην σύζυγοι. Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους πριν από οκτώ χρόνια. Παρότι έχουν αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφες κόρες, τη Νεφέλη και τη Δανάη, οι σχέσεις τους ανάμεσα στον τραγουδιστή και το πρώην μοντέλο, ακόμα και σήμερα δεν είναι οι καλύτερες.

Σαμπρίνα - Παναγιώτης Λιαδέλης

Το 2008 αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, με ένα καθόλου «ήρεμο» διαζύγιο που συνοδεύτηκε από αγωγές αλλά και ασφαλιστικά μέτρα. Η Σαμπρίνα ζητούσε από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα μηνιαία διατροφή 8.700 ευρώ, αλλά και την επιμέλεια του τρίχρονου τότε παιδιού τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια τον είχε αποκαλέσει «τσιγκούνη, ζηλιάρη, μαμάκια και γυναικά», κατηγορώντας την πεθερά της για τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Έξι χρόνια αργότερα τα «βρήκαν» ξανά.

Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Ένα διαζύγιο με πολύ δάκρυ και δικαστικές αντιδικίες ήταν αυτό του Χρήστου Δάντη με τη Φλώρα Θεοδώρου το 2010. Επίκεντρο της κόντρας το διαμέρισμα στη Γλυφάδα που είχαν αποκτήσει από κοινού και που η τραγουδίστρια θεωρούσε δικό της, εφόσον είχε βάλει χρήματα για την ανακαίνιση, πως της ανήκει. Το πρώην ζευγάρι, έχει επαφή μόνο μέσω των δικηγόρων του, ενώ συχνά-πυκνά βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ