Συνελήφθη σε διαμαρτυρία διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ

Υποστηρίζει την αύξηση του κατώτατου μισθού

allyou.news

Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα μετά από διαδήλωση στο Καπιτώλιο της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι, υποστηρίζοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού και για τους εργαζόμενους σε εστιατόρια που δέχονται φιλοδωρήματα.

Η Σούζαν Σάραντον σε ειδική προβολή της θρυλικής ταινίας Θέλμα & Λουίζ το 2020 στη Νέα Υόρκη

Η Σούζαν Σάραντον σε ειδική προβολή της θρυλικής ταινίας Θέλμα & Λουίζ το 2020 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Greg Allen

Ο λόγος για τη Σούζαν Σάραντον που ήταν μεταξύ οκτώ ατόμων, συμπεριλαμβανομένης και της πρώην υποψήφιας υποδιοικητή της Νέας Υόρκης, Άνα Μαρία Άρτσιλα, που τέθηκαν υπό κράτηση. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι έλεγε η Σούζαν Σάραντον πριν από τη σύλληψή της

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σαράντον διαμαρτυρήθηκε για το Σύστημα Υγείας στη Νέα Υόρκ

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σαράντον διαμαρτυρήθηκε για το Σύστημα Υγείας της Νέας Υόρκης /Φωτογραφία AP Images/Andrew Kelly

Πριν από τη σύλληψή της, η Σάραντον μίλησε στη συγκέντρωση, όπου επέμεινε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι εργαζόμενοι. «Είναι πολύ, πολύ σημαντικοί και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, όχι μόνο για την εργασία που κάνουν, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν για να επικοινωνήσουν, να κατανοήσουν και να είναι υπομονετικοί κι είναι όλα τα πράγματα που κάνουν μια επιχείρηση επιτυχημένη», είπε.

Η Σούζαν Σάραντον σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ το καλοκαίρι του 2018

Η Σούζαν Σάραντον σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ το καλοκαίρι του 2018 /Φωτογραφία AP Photo/J. Scott Applewhite

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιος είναι γνωστή ακτιβίστρια κι έχει υποστηρίξει διάφορους σκοπούς όλα αυτά τα χρόνια, ενώ συνελήφθη ξανά το 2018 σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares