Skip to main content

CELEBS

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: «Την προσωπική μου ζωή την έχω παραμελήσει»

Τι απαντάει στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της



To καλοκαίρι του 2022 το όνομά της «έπαιξε» όσο κανένα άλλο, αφού έφυγε από τον ΑΝΤ1 με προορισμό το Φάληρο και τον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά που σε μια σπάνια συνέντευξή της μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και τον Χάρη Λεμπιδάκη για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, τα σενάρια που τη θέλουν να αλλάζει ώρα η εκπομπή της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Για εμένα πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού, όταν τελείωνε η προηγούμενη σεζόν γιατί είχα αυτή την αγωνία, έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στη χρονιά, κατάλαβα ότι έκανα το σωστό κι ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Για τη γεύση που μου άφησε η φετινή σεζόν, βάζω μια άνω τελεία», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό μας για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης μετά από αρκετά χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά έχει μια αρκετά καλή πορεία στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά έχει μια αρκετά καλή πορεία στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Σχετικά με τις αλλαγές στην εκπομπή της και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε άλλη ζώνη, δήλωσε: «Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω τις συζητήσεις. Δε μου έχει γίνει ποτέ κουβέντα για να “μετακομίσω” στην ώρα των Αταίριαστων. Όλα μου τα χρόνια, αισθάνομαι ότι είμαι εργαζόμενη και πάντα ακούω τι μου προτείνει το κανάλι και το συζητάμε. Όταν κάτι δε μου άρεσε, έφευγα. Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές κι ίσως με πιο καθαρό μυαλό. Η δική μου ψυχή στον τρόπο παρουσίασης είναι πιο κοντά στην ψυχαγωγία, βέβαια, δε σε αφήνει κι η επικαιρότητα. Όταν γίνονται τραγικά γεγονότα… Είναι ένα θέμα που είναι υπό συζήτηση και σαφώς κάποια πράγματα λόγω επικαιρότητας αλλάζουν.

Κάνουμε ενημέρωση αλλά τόσο όσο... Δε γίνεται αυτό το άνοιγμα του να τραβάμε από τα μαλλιά ένα θέμα γιατί πουλάει κι όλοι ασχολούνται με αυτό. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Εμείς επιλέγουμε αυτόν. Το να αλλάξω ώρα δεν περνάει από το μυαλό μου. Τώρα το να αλλάξω ζώνη κάποια στιγμή και να πάω στη βραδινή, ειδικά μετά το The Voice, σαφώς είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ έντονα».

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε ότι έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των δύο αγοριών της

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε ότι έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των δύο αγοριών της

Τέλος, σε σχέση με την προσωπική της ζωή, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως προτεραιότητα για εκείνη έχουν πάντα τα δυο της παιδιά, Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας. «Για εμένα ήταν κι είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά... Ποτέ δεν είναι αργά, απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», αποκάλυψε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde