Ο Νίκος Αλιάγας έγινε 54 ετών και θυμάται τη μητέρα του

Γενέθλια για τον διάσημο Έλληνα παρουσιαστή

allyou.news

Μια φιλοσοφική διάθεση για τον χρόνο που περνάει γρήγορα είχε ο Νίκος Αλιάγας με αφορμή τα 54α γενέθλιά του. Μάλιστα, θυμήθηκε τον δύσκολο τοκετό της μητέρας του, που όπως αναφέρει κράτησε 13 ώρες.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές και τα λόγια σας. 54 χρόνια ήδη! Ο χρόνος περνάει σαν ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς, τόσο κρυφό όσο κι ουσιαστικό. Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική στο ενδέκατο διαμέρισμα… Μια άλλη εποχή, σχεδόν ένας άλλος κόσμος. Κι η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της. Να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός. Όλα είναι ένα πέρασμα, όπως τα κεριά που σβήνουμε για ένα τραγούδι. Ο χρόνος που πέρασε δε χάνεται ποτέ, είναι η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας, μια εικόνα που έζησε είναι μια εικόνα που κέρδισε ενάντια στην αμείλικτη αμνησία της ύπαρξης. Το να ζεις σημαίνει να μάθεις να αγαπάς, να δέχεσαι την αγάπη και των άλλων», έγραψε ο διάσημος παρουσιαστής.

Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα στο Instagram

Στο τέλος της ανάρτησής του, ανέφερε και τα ονόματα άλλων διασημοτήτων που έχουν επίσης γενέθλια 13 Μαΐου. Ανάμεσά τους, η Γαλλίδα παρουσιάστρια Christine Bravo κι ο τραγουδιστής Florent Mothe.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares