Skip to main content

CELEBS

«Πήρε την κατηφόρα» - Συντετριμμένη η σύζυγος του Γιάννη Βογιατζή

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος», λένε συγκινημένοι οι γιοι του



«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής, τη Δευτέρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόταν στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να επιβαρύνεται τις τελευταίες ημέρες. Το πρωί «έσβησε» λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

«Στην αρχή νοσηλεύτηκε στον Ερυθρό Σταυρό και μετά πήγε στο Ιπποκράτειο. Πήρε την κατηφόρα. Ήρθε στο σπίτι, ξαναπήγαμε στο Ιπποκράτειο. Ήμασταν μαζί περίπου 50 χρόνια. Τα παιδιά τα είχε με την πρώτη του γυναίκα. Τα πήρα εγώ 5 και 6 χρόνων. Ήμασταν ένα πράγμα. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον αγάπησα πολύ. Τίμιος άνθρωπος. Να τον θυμάται ο κόσμος», είπε συντετριμμένη η σύζυγός του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 50 χρόνια και ζούσε στην Κερατέα.

Γιάννης Βογιατζής: «Να είμαστε καλοί άνθρωποι, ήταν η συμβουλή του», λένε οι γιοι του

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν και οι γιοι του Γιάννη Βογιατζή που είχε αποκτήσει από την πρώτη του γυναίκα, Χρήστος και Βασίλης.

«Ήταν ένας καλλιτέχνης που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Πολύ καλός άνθρωπος. Τον λάτρευα. Τι να σας πω για τον πατέρα μου; Ήταν ένας άγγελος. Μια μεγάλη φωνή. Να είμαστε καλοί άνθρωποι, ήταν η συμβουλή του», ανέφερε ο Χρήστος Βογιατζής.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Βογιατζής αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. «Ήμουν χθες το βράδυ μαζί του. Έφυγα κάποια στιγμή και με πήρε τηλέφωνο η κυρία που ήταν μέσα στο δωμάτιο και μου λέει “έλα γρήγορα, έχουν πέσει οι γιατροί από πάνω του, προσπαθούν του κάνουν ΚΑΡΠΑ. Πήγα, γιατί μένω κοντά, με το ποδήλατο, δεν τον πρόλαβα όμως. Και τι δε θυμάμαι. Το χιούμορ του, την αγάπη του για εμάς και τη γυναίκα του, τα τραγούδια του, την καλοσύνη του», περιέγραψε για τον Γιάννη Βογιατζή.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.