Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Βογιατζής: Ο γάμος στα 62 του χρόνια λόγω της Ελένης Μενεγάκη

Η τελευταία συνέντευξη του τραγουδιστή



Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή σε ηλικία 89 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα της δεκαετίας του ’60 που εκτός από το τραγούδι ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής σε ηλικία 89 ετών

Λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», τον Ιανουάριο του 2023, μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τις σπουδαίες συνεργασίες που είχε στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο πατέρας μου, είχα μια μάνα χήρα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώσει μας, για να ζήσουμε. Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από 5 χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα, που έχω μεγαλώσει».

«Με τον Φώτη Μεταξόπουλο καθόμασταν και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί. Μου στοίχισε η απώλειά του, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος», είχε πει για τους ανθρώπους που είχε συνεργαστεί.

Μία σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Βογιατζή με τη γυναίκα του / φωτογραφία εκπομπή Ελένη

Μία σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Βογιατζή με τη γυναίκα του / φωτογραφία εκπομπή Ελένη

Οι επιτυχίες στις γυναίκες και τα 53 χρόνια γάμου

Έπειτα από 25 χρόνια πολιτικού γάμου, παντρεύτηκε το 2007 τη γυναίκα του και με θρησκευτικό γάμο. «Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από 1978 με πολιτικό γάμο. Είχαμε πάει στον γάμο της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ. Και μου λέει η γυναίκα μου, "δεν παντρευόμαστε κι εμείς με ορθόδοξο;". Λόγω της Ελένης (σ.σ Μενεγάκη) παντρευτήκαμε (με θρησκευτικό), μας τσίγκλισε».

Όσα είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στην τελευταία του συνέντευξη


«Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος πήγαινα κι εγώ μαζί για να τραγουδήσω»

Ο Γιάννης Βογιατζής είχε αναφερθεί και στο γεγονός ότι βρέθηκε να τραγουδά στο Τατόι για την πρώην βασιλική οικογένεια, διηγήθηκε: «Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των ανακτόρων. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο. Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος πήγαινα κι εγώ μαζί για να τραγουδήσω».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός