Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές και η φωτογραφία για τα γενέθλια του Κικίλια

«Σε αγαπάμε πολύ», έγραψε στο Instagram

allyou.news

Εορταστική ήταν χτες η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Βασίλη Κικίλια, αφού είχε τα γενέθλιά του. Ο υπουργός Τουρισμού κλείνει τα 49 και από πολύ νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι τρυφερές ευχές της Τζένης Μπαλατσιινού για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Οι τρυφερές ευχές της Τζένης Μπαλατσινού για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια/ φωτογραφία NDP

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί η Τζένη Μπαλατσινού. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της, την οποία είχε τραβήξει το 2020, και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…
Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Με όλη μου την αγάπη», ήταν η απάντηση του Βασίλη Κικίλια.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares