Μαρίνα Βερνίκου: Η απάντηση στη Δρούτσα μετά τα αρνητικά σχόλια για τον ανιψιό της

«Άδικη η δήλωσή της», είπε για την εμφάνιση του στη Eurovision

allyou.news

Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε για την ήττα του ανιψιού της, Βίκτωρα Βερνίκου στην Eurovision και απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Εύης Δρούτσα.

«Μίλησα με την ξαδέλφη μου και μου είπε ότι είναι όλοι πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλο τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό», είπε η Μαρίνα Βερνίκου στο Breakfast@star και την Ξανθίππη Βουτσαλά.

Στα σχόλια της Εύης Δρούτσα για τον ανιψιό της, η Μαρίνα Βερνίκου απάντησε πως «ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο. Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή».

Η Εύη Δρούτσα είχε πει στη Super Κατερίνα: «Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares