Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σκληρή κριτική στην ΕΡΤ για την επιλογή του Victor Vernicos

Ο παρουσιαστής μίλησε στο Breakfast@Star και ήταν «καταπέλτης»

allyou.news

Το δικό του σχόλιο για τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2023, Victor Vernicos, έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο το κομμάτι, με τίποτα ικανό να εκπροσωπήσει μια χώρα. Ο Vernicos ήταν άπειρος. Τον έβαλαν να κολυμπήσει στα βαθιά και δυστυχώς τον ανάγκασαν να πνιγεί. Είναι ανεπίτρεπτο πέρα από την τελείως λάθος επιλογή σε ένα παιδί που βλέπουν ότι είναι 16 χρονών και δεν είναι το παιδί θαύμα να του δίνουν ρόλο. Είναι σαν να τον καταδικάζουν ότι "εσύ μην ξανασκεφτείς να ασχοληθείς με τη μουσική"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast@Star

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast@Star

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια δε μάσησε τα λόγια του, ασκώντας σκληρή κριτική στην ΕΡΤ για το υπέρογκο ποσό που δαπάνησε για την ελληνική συμμετοχή.

«Η προετοιμασία και η παραγωγή ήταν για να πηγαίνει άπατη, αλλά αλλάζουν οι διοικήσεις έρχονται διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι, οι οποίοι μας δημιούργησαν το φετινό φαινόμενο. Δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα. Μας είπαν τοξικούς όσους ασκήσαμε κριτική. Εγώ την ασκώ προ του αποτελέσματος. Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δε σου δίνει περιθώρια λάθους. Εμείς τα πληρώνουμε τα λεφτά, ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει στους λογαριασμούς του την ΕΡΤ. Μη μας λέτε τοξικούς και αφουγκραστείτε», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares