Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι προετοιμασίες του γάμου με τον Κώστα Πηλαδάκη

Τι αποκάλυψε το νεαρό μοντέλο

allyou.news

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, που θα γίνει στη Μύκονο το καλοκαίρι!

Το όμορφο μοντέλο πήγε καλεσμένο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό» και μίλησε για όλα:

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, γιατί τώρα τρέχουν και οι πρόβες και τα σεμινάρια για το θέατρο, αλλά και ο Κώστας έχει συνεχώς δουλειά. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι και να… γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι».

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε για τις κουμπάρες του γάμου: «Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Δεν είναι ότι θέλω να το κρατήσω κρυφό, αλλά θα το πω ένα μήνα πριν. Κουμπάρα θα είναι η make up arist Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου με την οποία ήμασταν φίλες από το Γυμνάσιο».

Για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη: «Πρόταση γάμου έχει γίνει κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που δεν τσακωνόμαστε. Αν γίνει κάτι με μένα και τον Κώστα μπορεί να μην μιλάμε για δυο μέρες μέσα στο σπίτι, σαν να μην βλέπει ο ένας τον άλλον, αλλά μετά είναι σαν να μην έγινε τίποτα», είπε στο «Πρωινό» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares