Skip to main content

CELEBS

Έλενα Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Διονύση Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς»



Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο καλύτερος» και ότι προσωπική του επιθυμία είναι «να κυβερνήσει αυτοδύναμος» εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Στις δηλώσεις του αυτές απάντησε δημόσια, η άλλοτε μεγάλη του θαυμάστρια Έλενα Ακρίτα.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα και εξιστόρησε μία συνάντησή της με τον γνωστό καλλιτέχνη στα νεανικά της χρόνια.

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΙΤΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου:

«Όταν ήμουν μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο ‘’Νιόνιος’’ με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον έδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: «Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος». Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».

Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department