«Με έπνιγε αυτός ο δεσμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

«Δεν είχα τη δική μου ταυτότητα»

allyou.news

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη και αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ένα πρόσωπο που την έχει σημαδέψει.

αριελ κωνσταντινίδη

Ήταν το 1981 όταν η μικρή τότε, Άριελ έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στο πετυχημένο μιούζικαλ «Άννι», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την εθνική σταρ της εποχής, να την επιλέγει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία ‘’μικρή Αλίκη’’. Πολλές φορές μού έλεγε ‘’όχι’’ σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ», αποκάλυψε η Κωνσταντινίδη στο «Mega Καλημέρα».

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν ‘’πάντα εκεί’’, στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι "τελειώνουν όλα" για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη», συμπλήρωσε.

Όπως εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η μητέρα της ζήλευε πολύ τη σχέση της με την Αλίκη. «Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», είπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares