Μπρους Γουίλις: H συγκινητική κίνηση της 9χρονης κόρης του για την άνοια

Το συγκινητικό βίντεο που πόσταρε η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ

allyou.news

Συγκινούν τα μηνύματα της οικογένειας του Μπρους Γουίλις για τη μάχη που δίνει ο ηθοποιός με την αφασία.

Η σύζυγος του κινηματογραφικού σταρ, Έμα Χέμινγκ, μοιράστηκε την «πιο αγαπησιάρικη και συγκινητική κίνηση» που έκανε η κόρη τους για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Η οικογένεια Γουίλις-Χέμινγκ σε πλήρη απαρτία!

Η οικογένεια Γουίλις-Χέμινγκ σε πλήρη απαρτία! /Φωτογραφία Instagram

«Πρέπει λοιπόν να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω. Γιατί όταν η Έβελιν μου είπε αυτή την ιστορία, έμεινα άφωνη», είπε η Χέμινγκ σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η κόρη τους κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της στο σχολείο, έμαθε ότι οι άνθρωποι με άνοια μπορούν να πάθουν σοβαρού βαθμού αφυδάτωση.

«Κι είναι πραγματικά το παιδί του πατέρα της, επειδή αυτοί οι δύο αγαπούν κάποια τυχαία γεγονότα. Για αυτό της είπα: ""Έβελιν, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αλλά αυτό που είναι το πιο τρυφερό και συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργη και να ενημερώνεσαι για την ασθένεια του μπαμπά σου""», ανέφερε η Χέμινγκ.

Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο σε ένα άλλο βίντεο απηύθυνε ένα μήνυμα προς τους φροντιστές όσων νοσούν, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να: «Εκπαιδευτούμε για την ασθένεια των αγαπημένων μας προσώπων, ώστε να μπορούμε να τους υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares