Τάμτα: Ψήφισε πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια στην Ελλάδα!

«Ψήφισα, αισθάνθηκα μία ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης έπρεπε να το κάνω»

allyou.news

Μετά από 23 χρόνια στην Ελλάδα η Τάμτα αποκάλυψε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πήρε ελληνική ταυτότητα.

Την τραγουδίστρια συνάντησε την Τρίτη η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και εκείνη παραχώρησε δηλώσεις στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα!.

Η Τάμτα αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τον Victor Vernicos, το ενδεχόμενο να πάει ξανά στην Eurovision αλλά και τις φετινές εκλογές που ψήφισε πρώτη φορά!

«Άλλους ρώτα αν η Τάμτα λείπει από την τηλεόραση. Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση κι αν προκύψει το συζητάμε» ανέφερε η Τάμτα και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision.

«Με στεναχωρήσατε πολύ στην τηλεόραση. Ήσασταν πάρα πολύ σκληροί, επειδή έχω πάει φαντάζομαι θα συμφωνήσουν και άλλοι καλλιτέχνες, καλό είναι να στηρίζουμε τις επιλογές μας», είπε για τον Victor Vernicos ενώ ξεκαθάρισε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision με ένα κομμάτι που νιώθει σίγουρη.

Τέλος, η Τάμτα δήλωσε για τις φετινές εκλογές που ψήφισε πρώτη φορά: «Ψήφισα, αισθάνθηκα μία ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης έπρεπε να το κάνω».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares