Συναυλία στη μνήμη του Νίκου Ξανθόπουλου: Tι είπαν τα παιδιά & ο εγγονός του

Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, η Νέα Ιωνία τον τίμησε

allyou.news

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο «παιδί του λαού», στον αξέχαστο Νίκο Ξανθόπουλο, διοργάνωσε ο δήμος Νέας Ιωνίας πέντε μήνες μετά τον θάνατό του.

Νίκος Ξανθόπουλος

Φυσικά, η οικογένειά του κι άλλα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του ηθοποιού, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών μετά από πολλά προβλήματα υγείας και πολύμηνη νοσηλεία.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ενώ τα παιδιά και ο εγγονός του μίλησαν για αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Η κόρη του Νικου Ξανθόπουλου, Μαρία

«Ο μπαμπάς έφυγε πλήρης ημερών και μας λείπει οπωσδήποτε. Η ζωή προχωράει. Θα τον κανάκευα πιο πολύ. Ήταν ανοιχτό βιβλίο ο μπαμπάς μου», είπε η κόρη του, Μαρία, στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Ο εγγονός του Νίκου Ξανθόπουλου, Νίκος

«Εννοείται πως μου λείπει πάρα πολύ, η παρουσία του όλη, οι ατάκες, γέμιζε τον χώρο» είπε ο εγγονός του που έχει και το όνομά του.

Ο γιος του Νίκου Ξανθόπουλου, Γιώργος

«100% ήταν αυτό που βλέπαμε στις ταινίες», συμπλήρωσε ο γιος του, Γιώργος.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Νίκος Νικόλιζας βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, στη Νέα Ιωνία.

Με λόγια αγάπης η παιδική του φίλη, Βάσω Κυριακίδου, μίλησε για τον εκλιπόντα τονίζοντας πως δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του. «Έκλαιγε πολύ εύκολα, όποτε θυμόταν τα παιδικά του χρόνια πάντα δάκρυζε. Δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του, έψαχνε πρόσφυγες να μιλήσει στα ποντιακά. Τον καλούσαν οι πρόσφυγες και πήγαινε στις γιορτές. Είδε τη γυναίκα του που αρρώστησε και τη λάτρευε και αυτό τον καταπόνησε».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares