Νία Βαρντάλος για Αλέξη Γεωργούλη: «Είμαστε φίλοι 15 χρόνια!»

Η ελληνοαμερικανίδα σταρ μίλησε για τον κατηγορούμενο ευρωβουλευτή

allyou.news

Η Νία Βαρντάλος μίλησε πρώτη φορά για τις καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη κι αποκάλυψε αν θα τον δούμε στην ταινία Γάμος αλά ελληνικά 3 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ελληνοαμερικανίδα σταρ που βρέθηκε στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες εις βάρος του φίλου και συνεργάτη της, Αλέξη Γεωργούλη.

Η Νία Βαρντάλος ήταν καλεσμένη σε συμπόσιο που διοργάνωσε γνωστό περιοδικό

Η Νία Βαρντάλος ήταν καλεσμένη σε συμπόσιο που διοργάνωσε γνωστό περιοδικό

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα. Θα είναι στην ταινία Γάμος αλά ελληνικά 3», τόνισε.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, θα ήθελα να μένω μόνιμα εδώ. Όταν ήμασταν εδώ για τα γυρίσματα της ταινίας είπα “γιατί μένω στην Αμερική που έχουμε όλα τα όπλα κι όλα αυτά;”. Καλύτερα εδώ νομίζω», είπε στη συνέχεια.

Νία Βαρντάλος & Αλέξης Γεωργούλης στην πρεμιέρα της ταινίας Έρωτας Αλά Ελληνικά στη Νέα Υόρκη το 2009

Νία Βαρντάλος & Αλέξης Γεωργούλης στην πρεμιέρα της ταινίας Έρωτας Αλά Ελληνικά στη Νέα Υόρκη το 2009 /Φωτογραφία AP Images/Dave Allocca

«Όλοι οι Έλληνες που μένουμε στο εξωτερικό, λατρεύουμε την Ελλάδα, όχι μόνο για διακοπές. Είναι πιο ήρεμη η Ελλάδα, μυρίζει ωραία, οι Έλληνες θέλουν να είναι καλοί άνθρωποι, αυτό ξεκινάει από την οικογένεια νομίζω», πρόσθεσε η Νία Βαρντάλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares