Πρίγκιπας Χάρι: Στο δικαστήριο η υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις για ναρκωτικά

Αμφισβητείται η βίζα του δούκα του Σάσσεξ

allyou.news

Ο Χάρι αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του ‘’Spare’’ ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ψυχαγωγίας, εγείροντας ερωτήματα για το πώς του επετράπη να μπει στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, πηγές από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ επέμειναν ότι ο Χάρι είχε αναφέρει στους Αμερικανούς αξιωματούχους την αλήθεια σχετικά με τη χρήση κάνναβης, κοκαΐνης και μαγικών μανιταριών στο παρελθόν, όταν έκανε αίτηση για άδεια παραμονής στην Καλιφόρνια.

harry1

Η αμερικανική κυβέρνηση θα εμφανιστεί σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο την επόμενη Τρίτη 6 Ioυνίου, για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την αίτηση θεώρησης του Πρίγκιπα Harry μετά την παραδοχή του πως χρησιμοποίησε παράνομα ναρκωτικά.

harry2

Προηγούμενη χρήση ναρκωτικών μπορεί να είναι λόγος άρνησης αίτησης θεώρησης για τις ΗΠΑ, όπως έγινε και στην περίπτωση της Amy Winehouse αλλά και της διάσημης δημοσιογράφου, σεφ και συγγραφέως Nigella Lawson.

Το Heritage Foundation προσπαθεί να ανακαλύψει εάν οι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματα του δούκα του Sussex "Spare" τεκμηριώθηκαν στην αίτησή του για βίζα.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares