Skip to main content

CELEBS

Ετεοκλής Παύλου: Το δυνατό μήνυμα για το πρόσθετο μέλος του ποδιού του

«Προσπαθώ και ελπίζω»



Αρκετές φορές στο παρελθόν ο Ετεοκλής Παύλου έχει αναφερθεί στη στιγμή που του άλλαξε τη ζωή. Να θυμίσουμε πως πριν από δέκα χρόνια κι ενώ εργαζόταν στο χώρο της υποδοχής ενός κλαμπ στην Αθήνα, δέχτηκε κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου δυο σφαίρες από γόνο γνωστής οικογένειας.

Ο Ετεοκλής Παύλου οδηγήθηκε στη ΜΕΘ όπου οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Breakfast@Star» αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του και παράλληλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματα και τις σκέψεις στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα.

«Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλής όμορφης στιγμής, δυστυχώς είναι πολυτέλεια. Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιάξω ένα καινούργιο πρόσθετο μέλος, το προηγούμενο έπρεπε να αντικατασταθεί. Το πρόσθετο μέλος για εμένα, είναι η δυνατότητα του να μπορώ να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτάνει να μπορώ να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός. Στο τέλος της ημέρας είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και ελπίζει να μη χάσει ποτέ την δυνατότητα να κυνηγάει τα όνειρα του», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ετεοκλής Παύλου.

https://www.instagram.com/p/CtOfUO-oQc6/

«Σ’αγαπώ», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του η Ελένη Χατζίδου.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.