Skip to main content

CELEBS

Ryan Reynolds: Γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα της κορούλας του;

Κούκλος και με χιούμορ...



Πριν δυο μήνες έγιναν γονείς, και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το όνομα που θα δώσουν στην πρώτη τους κόρη. Και ενώ Ryan Reynolds και Blake Lively το κρατούν μυστικό, οι φημολογίες δίνουν και παίρνουν για το όνομα της μονάκριβης κόρης τους, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο.

Ανάμεσα στα επίδοξα ονόματα, ακούσαμε και το Violet αλλά και το James, ωστόσο κανένα από αυτά μάλλον δεν θα είναι αυτό που δώσουν στη μικρή της οικογένειας. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το γεγονός που τόσο έχει απασχολήσει, αποκαλύπτοντας, φυσικά αστειευόμενος, τον λόγο που το διάσημο ζευγάρι κρατά μυστικό το όνομα που θα χαρίσουν στην μικρή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Αυτό το μικρό κορίτσι κάποια μέρα θα μεγαλώσει, θα γίνει έφηβη, θα ανακαλύψει πως αποκάλυψα το όνομά της δημόσια και θα με κάνει να πληρώσω για αυτό, με ψυχολογικό πόλεμο», αποδεικνύοντας μας για ακόμα μια φορά, πως εκτός από το ότι είναι όμορφος, σέξι, ταλαντούχος, καλός πατέρας και σύζυγος έχει και χιούμορ.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό