Όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι η μοναδική εγγονή και κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του ερωτά της με τον νυν σύντροφό της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, η 38χρονη Ωνάση διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της κύησης. Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη εμφάνισή της σε αγώνες ιππασίας στο Σεν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της. Η ίδια δε συμμετείχε κι απλά υπήρξε παρατηρητής κι αμέσως άρχισαν οι υποθέσεις για τους λόγους που την κράτησαν μακριά από το άλογό της.
Αθηνά Ωνάση: Μυθεύματα η εγκυμοσύνη κι η σχέση με τον Ζόρζι
Προς το παρόν, από το περιβάλλον της ούτε έχουν διαψεύσει, αλλά ούτε επιβεβαιώσει τη φήμη. Μάλιστα, αποτελεί ερωτηματικό ακόμη κι η προσωπική ζωή της Αθηνά Ωνάση, καθώς δεν την έχουν δει με κάποιον σύντροφο τον τελευταίο καιρό, αν και υπήρχαν φήμες ότι βγαίνει με τον Ιταλό ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι. Αν και τους ενώνει η αγάπη τους για τα άλογα και την ιππασία, ωστόσο δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι ο σύντροφός της. Μάλιστα, το περιβάλλον της αναφέρει πως αυτό το διάστημα είναι single.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.