Skip to main content

CELEBS

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της για τη φωτογραφία που είχε προκαλέσει σάλο

Η αγάπη της στα παιδιά είναι γνωστή σε όλους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας αλλά και για τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της πριν λίγο καιρό, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, κάνοντας στροφή στη μόδα, μετα τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

«Όταν έμεινα έγκυος στον Μιχαήλ, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και τότε ήταν που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά και να ξεκινήσω τη δική μου παραγωγή» εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αναφορικά με τη φωτογράφηση για τη νέα της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, τόνισε: «Το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Τα παιδιά μάς παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς και ξεχνάμε ότι πρόκειται για δουλειά. Γελάσαμε πάρα πολύ και παίξαμε μαζί τους κι εμείς» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των παιδικών ρούχων, η Σίσσυ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που πόζαρε με μαγιό και η συγκεκριμένη πόζα σχολιάστηκε αρνητικά. Σε ερώτηση γι΄αυτό το περιστατικό, για το οποίο σημειωτέον ζήτησε συγγνώμη, η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ότι απάντησα σ’ αυτό αμέσως μετά. Η αγάπη που έχω στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω γνωστή στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.