Γρηγόρης Γκουντάρας: Δύσκολες στιγμές για τον δημοσιογράφο - Πουλάει το σπίτι του

«Το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, καταστροφή»

allyou.news

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η οικογένειά του, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δημοσίευσή του στο Instagram, το σπίτι του στον Γέρακα πωλείται.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος διηγήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο εν λόγω Μέσο την ιστορία πίσω από αυτό κι εξήγησε πως δεν ήταν απόφασή του, αλλά η μοναδική λύση.

γκουνταρας

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του:

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: “Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;” Φυσικά απαντάω με χαρά…”Πώς θα γίνει αυτό;;;”

“Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό” (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@@@@ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ).

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν Και όπως έχουμε ξαναπεί, ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι…

Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας. ΑΥΤΑ».

Η ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CvZO3-zs3-O/
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares