Μαρία Κορινθίου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις περιφερειακές εκλογές

Η ανακοίνωση στο instagram μετά την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη

allyou.news

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του από την περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Πατούλης.

https://www.instagram.com/p/CvPZGTqIUoq/

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νυν Περιφερειάρχη, η Μαρία Κορινθίου, η οποία ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητά της.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Κορινθίου

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του @giorgos.patoulis και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.
Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της,την ιστορία τις και κατ ´επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.
Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Το Μαράκι σας ❤️», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvXZOmnoHl8/

 

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares