Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη: Βackstage στιγμιότυπα από τη νέα τους ταινία.

Και τα γυρίσματα συνεχίζονται...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «Από Έρωτα», τα οποία ξεκίνησαν στη Μυτιλήνη και μεταφέρθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. 

Από το λιμανάκι της Αφροδίτης στη Φρεαττύδα, μέχρι την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη γειτονιά της Αγίας Άννας στο Βοτανικό και τον κινηματογράφο Αίγλη στο Ζάππειο, οι συντελεστές της ταινίας φτιάχνουν μαγικές εικόνες που θα λειτουργήσουν σαν ιδανικό σκηνικό μιας ρομαντικής ιστορίας αγάπης, η οποία μας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Παναγιώτα Βλαντή στους δύο κεντρικούς ρόλους των γυναικών της ζωής του Θοδωρή Αθερίδη, προκαλούν στον πρωταγωνιστή δυνατά συναισθήματα και διλήμματα.

H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Η παραγωγή είναι του Κώστα Λαμπρόπουλου και η διανομή της Village και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.

 

erota2.jpg

 

erota4.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares