Ελεονώρα Μελέτη: Ανέβασε την καθιερωμένη φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα

Που σηματοδοτεί το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών

allyou.news

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα στην Πάρο, όπου πέρασε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της, ήρθε καιρός να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Το τρυφερό ενσταντανέ της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

Το τρυφερό ενσταντανέ της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με το MEGA, γυρίζει στην Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Προηγούμενως όμως πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram την καθιερωμένη φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα στην παραλία, που δημοσιεύει κάθε χρόνο στο τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CwLoNbYr4eL/?img_index=1

«Με αυτή τη φωτογραφία κάθε χρόνο σηματοδοτούμε το τέλος των διακοπών μας στη Πάρο. Και κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις: τι να μας επιφυλάσσει άραγε ο χειμώνας που έρχεται? Μια εν δυνάμει ίδια φωτογραφία απέχει μόλις 365 μέρες μακριά. Κ μέσα στο κλικ της θα εμπεριέχει κ 365 μικρές απαντήσεις στο ερώτημα που με απασχολεί. Το μόνο που εύχομαι είναι σε ένα χρόνο από τώρα να είμαστε εδώ , την ίδια ώρα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο , με το ίδιο ερώτημα για τον χειμώνα που θα έρχεται. Καλή αντάμωση», έγραψε στη μακροσκελή της ανάρτηση.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares