Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη για τις φωτιές: «Η απόλυτη θλίψη»

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

allyou.news

Πολλές περιοχές της Ελλάδας πλήττονται τις τελευταίες ημέρες από τις φωτιές με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι αποκαρδιωτικες και να προκαλούν πόνο και θλίψη.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα. Η Ελένη Τσολάκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές σκέψεις και προβληματισμούς για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας λόγω των αλλεπάλληλων πυρκαγιών.

Η Ελένη Τσολάκη στις διακοπές της

«Καπνός κ στάχτη!!!Έτσι ξημέρωσε ακόμα ένα πρωινό στη χώρα μας που δεν σταματάει να έρχεται αντιμέτωπη με την ανεπάρκεια της! Στις φλόγες παραδίνονται χιλιάδες στρέμματα δάσους, πνεύμονες ζωής, σε μια χώρα που τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!!Χάνονται ζώα, περιουσίες ,άνθρωποι σ´ έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος! Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία!!!

Μια προσευχή, ένα κερί, μια ευχή… Για όλους εσάς που βρίσκεστε στη πρώτη γραμμή της μάχης με αυτοθυσία! Για όλους εσάς που ζείτε μέσα σ´ αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Η απόλυτη θλίψη!!!! Ελλάδα 2023!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

https://www.instagram.com/p/CwRiXFHILE0/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares