Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πυρκαγιές: «Φτάνει πια!»

Συγκλονισμένη από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας

allyou.news

Καίγεται για δεύτερη φορά η χώρα μας από τις πυρκαγιές και το φετινό καλοκαίρι. Δεκάδες είναι τα πύρινα μέτωπα που καίνε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τα πιο σημαντικά από αυτά να εντοπίζονται στον Έβρο, στη Βοιωτία και στην Πάρνηθα.

Συγκλονισμένη από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους τις σκέψεις της.

«Πονάει η ψυχή μας…

Η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη κι εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά.

Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός των νεκρών, τα ονόματα των περιοχών που παραδόθηκαν στις φλόγες και ο συνολικός αριθμός των καμένων στρεμμάτων γης. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι πάντα τραγικός.

Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;

Δαπανούμε τεράστια ποσά του εθνικού προϋπολογισμού για τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα αντί να εξοπλίσουμε και την πυροσβεστική μας με περισσότερα και πιο σύγχρονα μέσα. Ζητάμε διεθνή βοήθεια όταν έχει ήδη επέλθει η καταστροφή.. Το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε χρόνο η κατάσταση επιδεινώνεται.

Πότε θα γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και θα βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις; Όταν δεν θα έχει μείνει ούτε ένα δέντρο όρθιο στην Ελλάδα;

Χάνονται ψυχές, καίγονται περιουσίες, καταστρέφεται ολοσχερώς η φύση. Φτάνει πια.. Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα σ’ αυτή τη χώρα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/CwQ8RmeL2SA/?img_index=1

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares