Νατάσσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της στο Λουτράκι λόγω αδιαθεσίας

Τραγουδούσε ενώ είχε υψηλό πυρετό

allyou.news

Πρόωρα ολοκλήρωσε τη συναυλία της στο Λουτράκι το Σάββατο 26 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου λόγω αδιαθεσίας.

Όταν η Νατάσσα Μποφίλιου κατάλαβε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει να τραγουδάει, βγήκε στη σκηνή και ενημέρωσε τους θεατές για τη διακοπή του προγράμματος, ενώ τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Να σημειωθεί, πως η τραγουδίστρια στο ξεκίνημα της συναυλίας, είχε ενημερώσει το κοινό ότι εμφανίζεται ενώ είχε υψηλό πυρετό.

Όσα είπε η Νατάσσα Μποφίλιου

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε.

Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου και αποχώρησε από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares