Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Kι όμως δεν είναι τέλεια!

Δες την γλυκιά selfie που αποδεικνύει ότι είναι κι αυτή...άνθρωπος.



 

Όταν μιλάμε για την Gwyneth Paltrow στο μυαλό μας ως μια αρκετά προσεκτική star, η οποία προσπαθεί διαρκώς να είναι σε όλα... τέλεια. Προσέχει το σώμα της και τη διατροφή της και φυσικά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δείχνει όσο πιο νέα γίνεται.

Pixel

Και να που τελικά η Gwyneth είναι τελείως ακομπλεξάριστη. Όχι μόνο έχει ρυτίδες (φαίνεται πως δεν είναι φανατική του Botox) αλλά μάλιστα δε φοβάται να μας τις δείξει. Η διάσημη ηθοποιός, λοιπόν, πέταξε από Αμερική για Hong Kong και με το που πάτησε το ποδαράκι της στο έδαφος είπε να μας ενημερώσει με μια κοντινή της selfie. Οι ρυτίδες, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι δεν πτόησαν την star κι έτσι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τα στόματα αυτών που την έκραζαν όλο αυτό το διάστημα πως προσπαθεί να δείξει «παιδούλα».

Είναι μια γυναίκα σαν όλες εμάς, με τις μικροατέλειές της, οι οποίες φυσικά την κάνουν μοναδική! Εύγε να της πούμε, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πως το να είσαι ο εαυτός σου είναι τόσο μα τόσο γοητευτικό!

paltrow.jpg

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 4.000 θεατές στη Βουλγαρία

Προετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 16 - Το βίντεο από τα γενέθλια

17/5/2008, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Poor Things: Τα κοστούμια της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου έρχονται σε μια μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

Oι δημιουργίες της Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι το θέμα μιας μεγάλης έκθεσης που έρχεται στο Μουσείο Μπενάκη, έχοντας ήδη παρουσιαστεί στο Barbican Centre του Λονδίνου

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία