Η Καλομοίρα έψαλε σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Αμερική!

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

allyou.news

Η Καλομοίρα, όπως έχει αποκαλύψει και σε συνεντεύξεις της, πιστεύει στον Θεό, με την εκκλησία να αποτελεί τη σταθερά της. Η τραγουδίστρια μαζί με την οικογένεία της έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και μάλιστα την περασμένη Κυριακή 27/8 ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Father Alex Karloutsos την προσκάλεσε στη Θεία Λειτουργία του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Hamptons.

Εκεί, μάλιστα, της ζήτησε να τραγουδήσει τον ύμνο-προσευχή «Amazing Grace», μαζί με πιστούς, Χριστιανούς Ορθόδοξους, από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Πολωνία, από όλο τον κόσμο. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή κατάνυξης όλοι έψαλαν μαζί με την Καλομοίρα και στο τέλος τη χειροκρότησαν!

https://www.instagram.com/p/CwfvoHpuBEw/?img_index=1

«Μια παράσταση που θα θυμόμαστε.. για μια ζωή! Η ελληνική διασπορά είναι περισσότερο από τεράστια, επιδραστική, γεμάτη έμπνευση & θετική ενέργεια! Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στο Blue Dream Gala και υποστηρίξαμε όλοι μαζί τον μεγάλο σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Νιώθω ταπεινή από την τεράστια αγάπη που μου δείξατε και πώς με αγκαλιάσατε σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Father Alex Karloutsos, στο τέλος, έδωσε στην Καλομοίρα και μία εικόνα της Παναγίας, την οποία είχε δημιουργήσει ένας πιστός με καταγωγή από τη Σουηδία, ο οποίος ήταν «παρών» και στη Λειτουργία.

https://www.instagram.com/p/Cwh-3sjIQG3/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares