Επέστρεψε από τις διακοπές της η Ελεονώρα Μελέτη και έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην εκπομπή.
Το βράδυ της Δευτέρας θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό των φετινών της διακοπών συγκεντρώνοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες της στιγμές μαζί με τον άντρα της και την κόρη τους σε ένα βίντεο.
«Επιστροφή στη καθημερινότητα μετά από ένα καλοκαίρι από το οποίο κρατώ μόνος τις όμορφες στιγμές. Τις αλατισμένες από την αλμυρά της θάλασσας στιγμές, τις αυθόρμητες, τις αληθινές , τις αρετουσάριστες στιγμές σε εικόνα, σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Στιγμές που τις βάζω στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων ενώ βάζω κ ένα τικ στο φετινό καλοκαίρι!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.
https://www.instagram.com/p/Cwf2p0cgnyA/
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.