Μαρία Κορινθίου: Το μήνυμα για την υποψηφιότητά της στις εκλογές

«Να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι»

allyou.news

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Κορινθίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού με την παράταξη «Η πόλη μάς ενώνει» του Τάσου Μπινίσκου.

Σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός αποφάσισε να αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το βήμα αλλά και στο όραμά της για τον Δήμο.

«Ύστερα από πολλή πολλή σκέψη και εκτενέστερες συζητήσεις, αποφάσισα να στηρίξω τον δήμαρχο της Δάφνης- Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο @tassosbiniskos και τον συνδυασμό «Η πόλη μάς ενώνει» @ipolimasenoni. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα να με εμπιστεύονται και πάνω από όλα να με πιστεύουν, άνθρωποι που παλεύουν και αυτοί με τον τρόπο τους για ένα καλύτερο, ομορφότερο, ανεπτυγμένο τόπο.

Όλοι είμαστε μέρος αυτού, και όλοι μας δημιουργούμε και διαμορφώνουμε με την ιδιοσυγκρασία μας και την ταυτότητα μας, τις κοινότητες, τους δήμους, τις περιφέρειες και την ίδια μας τη χώρα. Είμαστε μέρος του όλου και είμαστε η φωνή που πρέπει να ακούγεται.

Η δική μου φωνή λοιπόν, δημιουργείται μέσα από την τέχνη μου και την αγάπη μου να μοιραστώ, να προσφέρω τις γνώσης μου όλων αυτών των χρόνων (τελικά είναι πολλά τα χρόνια) και να δημιουργήσω ένα μικρό υπόβαθρο για την εξάπλωση και την ανάπτυξη του πολιτισμού μας, της ιστορίας μας και των τεχνών. Έτσι χέρι-χέρι και αγκαλιά με ανθρώπους έμπειρους να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε με πολλή αγάπη», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Η ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CwxLyolIoQe/

Υπενθυμίζεται πως πριν την απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, η γνωστή ηθοποιός θα συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του, ενώ με την σειρά της απέσυρε την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares